Skip to content

Coach Heerlen

Als coach in Heerlen begeleid ik u naar meer zelfinzicht en groei

Als coach in Heerlen en omgeving nodig ik u uit tot een versnelde reis naar vernieuwing, verbinding en zelfontwikkeling. Merkt u dat oude ballast in de weg staat? Wilt u uit oude patronen stappen maar weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Ik begeleid u graag in het behalen van bepaalde doelen die u voor ogen heeft als in het herstructureren van uw gehele leven. Denk bijvoorbeeld aan specifieke uitdagingen op het gebied van seksualiteit, werk, burn-out of gezondheid en lichaamsbeweging. Mijn werkwijze bij coaching in Heerlen en omgeving kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en afstemming op uw behoeftes. Ik breng u op een positieve manier bij uzelf waardoor u de waardering voor uzelf en de motivatie (her)vindt om te groeien als persoon. Dit doe ik door gerichte vragen te stellen en u te spiegelen. Hierdoor ontstaat ruimte die we direct benutten door het opdoen van inzichten. Zo vinden we samen persoonsgerichte wegen om groei en integratie te realiseren. Wilt u meer weten over mijn werkwijze als coach in Heerlen en omgeving? Neem gerust contact op!

Nieuwe inzichten en mogelijkheden scheppen samen met mij als coach in Heerlen

Bent u op zoek naar een coach in Heerlen die betrokken, betrouwbaar en integer is? Dit zijn de eigenschappen die ik optimaal inzet tijdens de coaching die ik geef. Mijn diepe inzicht en intuïtie voor zaken die in balans mogen worden gebracht zorgen ervoor dat u nieuwe inzichten over uzelf opdoet. Ik doe dit met een grote helderheid in communicatie en een open geest. Heeft u op dit moment veel uitdagingen op verschillende vlakken in uw leven? Ik heb een aangeboren gave tot het verzamelen, structureren en herstructureren van grote hoeveelheden informatie. Hierdoor kom ik snel tot de kern waardoor ik u op een doelgerichte en tegelijkertijd persoonsgerichte manier kan begeleiden. Wilt u graag kennismaking met mij als coach in Heerlen en omgeving? Neem contact met mij op!

Coach Tiel

Stap uit uw comfortzone en ga de uitdaging aan

Als life coach in Den Boschen omgeving wil ik u nieuwe handvatten aanreiken waardoor ieder stapje leidt tot meer geluk en voldoening. Hierdoor kunt u steeds meer uit uw leven halen en creëren we een opwaartse spiraal. Ieder die de uitdaging durft aan te gaan om uit zijn of haar comfort zone te stappen en de hulp vraagt om dat te doen, is in mijn ogen een ware held! Het vergt moed om uzelf kwetsbaar op te stellen. Het is wellicht al een uitdaging om deze eerste stap te zetten om op zoek te gaan naar een coach in Den Bosch. Tegelijkertijd is het ook ook een fijn idee dat u niet alles alleen hoeft te doen. Ik begeleid u graag en kijk uit naar onze samenwerking. Maak direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek!