Skip to content

Coaching Heerlen

Professionele coaching in Heerlen en regio

Spelen er op dit moment specifieke uitdagingen in uw leven, bijvoorbeeld op het vlak van assertiviteit, trauma’s of (mentale) gezondheid? Ik bied professionele coaching in Heerlen  en omgeving aan om u te begeleiden naar meer geluk en voldoening. Dit doe ik op een prettige en persoonlijke manier voor ieder die meer zelfinzicht wil krijgen, oude patronen wil doorbreken en op zoek is naar meer verbinding. Ik nodig u daarom graag uit tot een versnelde reis naar vernieuwing, verbinding en zelfontwikkeling. Door uw gedachten met mij als coach in Heerlen te delen, schept dit de mogelijkheid tot nieuwe inzichten en mogelijkheden. Ik noem mijn werk dan ook graag zielen coaching. Het geven van coaching in Heerlen en omgeving is mijn ogen de mooiste en volledigste missie die een mens mag krijgen. Ik sta open voor u en alles wat in u zit en zal u daarmee de sleutel geven tot diep zelfinzicht en groei. Samen komen we tot transformatie en herstructurering. Wilt u meer weten over mijn werkwijze? Neem gerust contact met mij op!

Coaching Tiel

Begeleiding en coaching in Heerlen gericht op uw specifieke doel

Hoe ziet de begeleiding en coaching in Heerlen eruit? We gaan beginnen bij uw basis. Dit wil zeggen dat we uw persoonlijke en unieke blauwdruk gaan ontdekken waarmee ieder mens is geboren. Vanuit daar gaan we kijken hoe uw persoonlijke ontwikkeling er uit heeft gezien. Tijdens dat proces onderzoeken we waar een afscheiding is ontstaan en wat de oorzaak is geweest. We doorvoelen en doorleven alle aspecten die u bent overgeslagen en integreren deze opnieuw in uw leven. Daarna is er een periode van rust en bezinning waardoor er ruimte ontstaat om opgedane inzichten een plek te geven. Die ruimte geeft de vrijheid om te ontdekken waar u nieuwe verbindingen mag gaan leggen. Hierdoor ontstaat de weg naar een nieuw en vollediger leven of het bereiken van uw specifieke doel. Bent u op zoek naar persoonlijke coaching in Heerlen? Maak direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Coaching Tiel

Gebruik van diverse coaching technieken

Om uw specifieke doel te behalen maak ik bij coaching in Heerlen en omgeving gebruik van verschillende technieken. Voor het berekenen van uw unieke blauwdruk maak ik graag gebruik van astrologie, human design en numerologie. Verder heb ik mij toegelegd op veel verschillende coachingstechnieken om tegemoet te komen aan uw behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan yin yoga, Sjamanistische ceremonies, voedingsadvies en intuïtief energiewerk. Afhankelijk van uw hulpvraag bekijken we samen welke onderdelen terug gaan komen in de coaching. Bent u op zoek naar een life coach in Heerlen en wilt u vooruitgang boeken op specifieke uitdagingen waar u tegenaan loopt? Boek direct een afspraak in mijn agenda!