Skip to content

Crystal Keys

“In ons leven is verandering onvermijdelijk, is verlies onvermijdelijk. In het aanpassingsvermogen en het gemak waarmee we veranderingen ondergaan, liggen ons geluk en onze vrijheid”
- Gautama Boeddha -

Wat zijn de Cystal Keys?

De methode van de crystal keys is een heelheid van Lemurische wijsheid doorgegeven aan de grondlegger Kathleen Murray. Er wordt op een speciale manier te gewerkt met onder andere 13 geprogrammeerde Lemurische kristallen en de genezingswijsheid van de Lemurische Kristal Tempels. De kristallen zijn afgestemd op de Lemurische Healing Tempel Kristallen die nog steeds op de spirituele lagen van bewustzijn aanwezig zijn. 

Naast de kristallen wordt gewerkt met de impressies van heelheid of ook de niveaus van het Zelf. Dit zijn tweedimensionale handgeschilderde en gekleurde energie impressies van onze lichamen: ons fysieke-, emotionele-, mentale- en lichtlichaam. Door het uitpendelen van deze impressies geven zij weer welke kleuren en licht op dat moment nodig zijn om ons in evenwicht te brengen. 

Daarnaast wordt er gewerkt met 22 symbolen die ons helpen te begrijpen hoe de kristallen hun werk doen. Het is voor de kristallen het startpunt van waaruit ze werken in een energieveld, waar ze zich hechten aan patronen van energie die moeten worden vrijgegeven. Het werken met symbolen is om energie blokkades en dichtheid in onze energievelden los te maken die ons de weg naar heelheid en eenheid blokkeren. 

Tijdens de legging en sessie wordt er ook gebruik gemaakt van de vibratie van de menselijke stem door middel van zang en heilige woorden en verschillende instrumenten. De sjamanen drum speelt hierin een belangrijke rol.

Tot slot wordt de hele sessie in vibrationele remedies opgenomen welke door de persoon die healing nodig heeft thuis op gezette dagen kan worden  ingenomen. Iedereen die heeft gewerkt met hogere energieȅn in genezing en workshops, zal weten dat er na afloop processen van integratie zijn. Iedere keer dat de persoon de vibrationele remedie neemt zal die persoon de hele genezing sessie opnieuw in zijn of haar energieveld opnemen. Dit helpt om verder te komen – dynamische gezondheid zoals de homeopaten het noemen – in plaats van vast komen te zitten in de weerstand die van nature plaatsvindt na een intense energiestroming in het systeem.

 

Waar kijken we naar?

De impressies van heelheid/niveaus van het zelf en de symbolen:

Hoe gaat dat precies?

Een dergelijke ceremonie is ook te volgen in combinatie met plantmedicijnen. Kijk voor meer informatie over plantmedicijnen op de website van Spiritueel Centrum Second Life. Druk daarvoor op de onderstaande knop.

“Water is programmeerbaar net als het kristal in computers en in de aarde zelf. De mens is vloeiend en leeft als een systeem bestaande voor 55-70% uit programmeerbare waterkristallen. Hoe ouder men wordt, hoe lager dit percentage”
-Arianne-