Skip to content

Life coach Den Bosch

Holistische levens oplossingen bij life coach in Den Bosch

Wilt u oude ballast opruimen, meer zelfinzicht krijgen en uw leervermogen vergroten? Voor iedere specifieke uitdagingen in uw leven werk ik samen met u als life coach in Den Bosch aan een holistische levens oplossing. Mijn begeleiding kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en een prettige coachende wijze. Daarbij kan ik u zowel begeleiden in het behalen van meer vaste doelstellingen als in het herstructureren van uw gehele leven. We creëren een opwaartse spiraal waarbij ieder nieuw stapje tot meer geluk en voldoening zal leiden. Om dit te bereiken is moed nodig om uit uw comfortzone te stappen en om hulp te vragen aan een coach in Den Bosch en omgeving. Het voelt waarschijnlijk als een uitdaging om deze eerste stap te zetten. Alleen u hoeft het allemaal niet alleen te doen want ik begeleid u graag naar dieper zelfinzicht en groei. Ik breng u op een positieve manier dichter bij uzelf waardoor u de waardering en motivatie hervindt om te groeien. Wilt u meer weten over mijn werkwijze als life coach in Den Bosch en omgeving? Neem gerust contact met mij op!

Life coach Tiel

Werken aan verschillende levensthema’s

Zijn er verschillende uitdagingen op uw werk waar u tegenaan loopt? Of wilt u graag begeleiding bij het vormgeven van uw spirituele levensvisie en hoe u deze in de praktijk kunt beoefenen? Er zijn verschillende onderwerpen waarin ik u als life coach in Den Bosch bij kan begeleiden. Ook thema’s zoals communicatie, assertiviteit, structuur aanbrengen, ontwikkeling van creativiteit en persoonlijke emotionele- en gevoelsbeleving kunnen focuspunten zijn. Zodra we uw behoeftes en doelen hebben bepaald gaan we terug naar uw basis. We onderzoeken uw persoonlijke en unieke blauwdruk en bekijken hoe uw persoonlijke ontwikkeling heeft plaatsgevonden. Hierbij doorvoelen en doorleven we alle aspecten die zijn overgeslagen en integreren deze vervolgens in uw leven. Om uw doel te bereiken gaan we nieuwe patronen en overtuigingen aanleren en implementeren. Bent u op zoek naar een life coach in Den Bosch en omgeving? Ik begeleid u graag naar meer geluk en voldoening.

Life coach Tiel

Breed gespecialiseerde life coach in Den Bosch

Als life coach in Den Bosch en omgeving heb ik mij breed gespecialiseerd. Zo maak ik in mijn begeleiding en coaching gebruik van toegepaste symboliek, yoga nidra, familieopstellingen, plant medicijnen en muziek/zang therapie. Voor het berekenen van uw blauwdruk maakt ik gebruik van inzichten uit de astrologie, human design en numerologie. Op basis van uw behoeftes en hulpvragen wordt er een op maat gemaakte coaching samengesteld waarmee ik u de sleutel kan aanreiken tot diep zelfinzicht en groei. Dat is wat mijn coaching in Den Bosch en omgeving zo uniek maakt. Graag betrek ik het lichaam en de natuur in het proces waardoor we in verbinding worden gebracht met het grotere gevoelsbewustzijn. Maak direct een afspraak om de eerste stap te nemen naar dieper zelfinzicht en groei!