Skip to content

Over mij

Welkom, mijn naam is Arianne Smit. Ik woon momenteel in de mooie stad Heerlen. Liefhebber van mens, natuur en verdieping.

Vanaf mijn geboorte heb ik de wereld door twee glazen mogen zien: de gewone maatschappij en de Christelijke gemeenschap. De moeilijkheden die dit met zich meebracht, gaf ook juist een groot voordeel: de uitdaging om een balans te vinden tussen deze totaal verschillende mensen en leefstijlen. Als gevoelige en empathische ziel begreep ik situaties snel, zonder dat ik me er volledig in hoefde te begeven. Op jonge leeftijd ben ik mijn vader verloren. Dit heeft mij bewust gemaakt om te onderzoeken wat de geest van mensen beweegt. Wat doen mensen en waarom? Ik ben me gaan verdiepen in psychologie, filosofie en verschillende godsdiensten. Hiermee kreeg ik veel antwoorden, maar het beeld was voor mij niet compleet. Daarom vervolgde ik mijn levenspad richting astrologie, een van de oudste vormen van psychologie en archetype leer. 

Naast een gewone baan, waar ik telkens merkte dat advies geven aan mensen mij gelukkig maakte, ben ik me gaan verdiepen in spiritualiteit. Ik voelde me aangetrokken tot Boeddhisme, Hindoeïsme en New Age stromingen. Yoga en Sjamanisme sprongen hier tussenuit. Deze zijn voor mij de meest holistische tradities om door te geven. De wijsheid van de aarde zelf intrigeert mij enorm. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik ook met kristallen aan de slag ben gegaan. Na het zaaien van de zaadjes, het met geduld, energie en liefde laten groeien van het plantje, is nu de vruchtdragende plant gevormd. Door alle opgedane kennis en ervaring samen te voegen en aan te vullen met een opleiding tot life coach, is mijn aanbod in yoga en coachingstrajecten ontstaan.

Coaching Tiel

Samen met mijn partner Michel Bos mag ik de plantmedicijn ceremonies begeleiden. Dit doen wij voor individuele mensen en voor groepen. In mijn ogen is ons werk de mooiste en meest volledige missie die wij mogen hebben, en een grote eer om te vervullen. Via de website:  http://www.spiritueelcentrumsecondlife.nl kun je hier meer informatie over vinden.